Jolanda van Wijnbergen

Jolanda van Wijnbergen werkt sinds september 2019 bij InterZin.

Ze is een ervaren intern begeleider. Ze is rustig, daadkrachtig, optimistisch en bezit kennis en kunde. Jolanda heeft een duidelijke visie en ze is een analytische en pragmatische intern begeleider. Daarnaast vindt ze het belangrijk om goed te luisteren naar een team: welke visie heeft het team op onderwijs, wat speelt er binnen de school en welke vragen leven er? Ze heeft een sterk gevoel voor teamcultuur en kan hier, in samenwerking met de directeur, een positieve bijdrage aan leveren en draagvlak creëren waar dat nodig is.

Naast algemene kennis heeft Jolanda specifieke kennis van de onderbouw. Ze is gedreven en enthousiast, denkt in mogelijkheden en kansen en wil graag samen met de directie, in de tandemrol, de zorgstructuur kritisch bekijken en indien nodig aanscherpen of herontwerpen. Ze is in staat een team hierin te begeleiden, coachend en ‘zakelijk’ waar nodig.

Jolanda vindt het prettig om te werken vanuit overzicht en structuur en zorgt ervoor dat ze de grote lijnen goed bewaakt. Ze kijkt met een kritische blik naar het onderwijs en de zorgstructuur en acteert zowel strategisch als tactisch en weet de vertaalslag te maken naar de dagelijkse praktijk.

Opdrachtgevers bestempelen Jolanda als integer, betrouwbaar, gericht op uitstekende samenwerking met de directeur, rolvast en mens- en doelgericht. Niet voor niets wordt Jolanda steeds weer opnieuw voor opdrachten gevraagd.

U kunt Jolanda bereiken op 0628648437 of via de mail: jolanda@deblijekleuter.nl