Evelyn van Noort

Evelyn van Noort werkt sinds januari 2017 bij InterZin.

Zij heeft ruime ervaring als Intern Begeleider op verschillende scholen met zeer uiteenlopende vraagstukken en diverse populaties. Evelyn is analytisch sterk, doelgericht en weet snel wat er op welk niveau in de organisatie nodig is. Of het nu gaat om praktische tips of coaching in de klas, aanpassingen in beleid en procedures op schoolniveau. Meedenken binnen het samenwerkingsverband dan wel op bovenschoolsniveau de kwaliteitszorg op orde krijgen, Evelyn gaat deze uitdagingen niet uit de weg en coördineert ze met gemak een IB-netwerk.

Evelyn heeft ruime ervaring met het groepsplanloos werken en is ze een kei in het verbeteren van scholen. Ze heeft meerdere scholen begeleid van onvoldoende (of zeer zwak) naar voldoende. Daarnaast heeft Evelyn ervaring als meerschools interim IB bij clusters van scholen. Haar flexibiliteit, deskundigheid, uitstekende planningsvaardigheden en time-management komen bij een meerschoolse en/of complexe opdracht goed van pas.

Evelyn is gespecialiseerd in het jonge kind en in hoogbegaafdheid. In opdrachten of trainingen zet zij deze kennis en kunde graag in.

Opdrachtgevers zeggen het volgende over Evelyn: Evelyn heeft zich in een mum van tijd ingewerkt en de taken opgepakt. Zij stelt (kritische) vragen en wacht niet af maar komt snel in positie. Evelyn is sterk oplossingsgericht en denkt in kansen en mogelijkheden. Ze rondt de opdracht altijd naar tevreden af.”

U kunt Evelyn bereiken op 0624632863 of via de mail: evelyn@deblijekleuter.nl