Mariëlle Nieuwenhuizen

 Mariëlle is een veelzijdige onderwijsadviseur!

Ze is een expert in beeldcoaching en weet in leerkrachten en intern begeleiders hun potentieel goed naar boven te halen. Altijd vanuit eigenaarschap bij de coachee waarbij Mariëlle als coach ontwikkelingsgericht, resultaatgericht en integer is.

Als intern begeleider voert Mariëlle haar taken gedegen en zorgvuldig uit. Ze is analytisch, planmatig, mens- en doelgericht. Altijd vanuit: wat is onze visie, met welke populatie hebben we te maken en hoe zorgen we ervoor dat ons ambitieniveau hoog is. Haar hamvraag is: “hoe leveren wij toegevoegde waarde?”  Ze heeft veel ervaring op verschillende scholen, kan snel schakelen, straalt rust uit en verstaat de kunst om balans te vinden in verbinding opzoeken en zakelijke distantie houden. Mariëlle zorgt er voor dat ze, vanuit de tandemrol met de directeur, het team in hun kracht zet door hen, middels goede vragen en oplossingsgerichtheid, te ondersteunen, te begeleiden, te trainen en te coachen.

Als specialist Jonge Kind heeft ze bij meerdere teams de leergang: “De Blije Kleuter” succesvol uitgevoerd en hiermee de onderbouw ontwikkelingsgericht en opbrengstgericht verder geholpen om de kwaliteit van het onderwijs aan het jonge kind te versterken.

Van opdrachtgevers krijgt Mariëlle altijd terug: “Je bent bijzonder kundig en inspirerend. We kunnen op je bouwen, je doet wat je zegt en je zegt wat je doet. We hebben nog jaren profijt van jouw inzet.” Niet voor niets wordt het werk dat Mariëlle achterlaat en overdraagt nog veelvuldig als goede praktijken in de organisatie gebruikt.

U kunt Marielle bereiken op 0613438327 of via de mail: marielle@deblijekleuter.nl