Mirelle Seinstra

Mirelle is onze schaap met de vijf poten, ook wel de spin in het web. Mirelle heeft veel kennis en kunde met betrekking tot bedrijfsvoering en heeft in het verleden de financiële administratie en bedrijfsvoering voor InterZin opgezet.

De afgelopen jaren heeft Mirelle zich ontwikkeld richting de meer ‘zachte’ kant van de organisatie en wel het personeel en de organisatie. Hierdoor heeft zij sinds enige tijd binnen InterZin de rol van strategisch Human Resourche Manager waarbij zij persoonlijke ontwikkeling koppelt aan organisatieontwikkeling. Deze tak van sport beoefent zij vanuit de kant van de rol van onze mensen in opdrachten alsmede de rol binnen ons eigen InterZin team. En of dit nog niet genoeg is, is zij ook de linking pin tussen InterZin en onze zogeheten flexibele schil. De externe freelancers met wie wij samenwerken. Hierdoor wordt een opdracht namens InterZin uitvoeren nooit zomaar een opdracht maar een opdracht vanuit synergie. Zowel voor de opdrachtgever als voor onze freelancers. Voorop staat kwaliteit leveren, daar wil InterZin garant voor staan en Mirelle bewaakt dit als geen ander.

Door haar mensgerichte, organisatorische, ontwikkelingsgerichte en analytische houding heeft Mirelle zich in no time onmisbaar gemaakt voor InterZin. Mirelle coördineert ook de opdrachten die binnenkomen zodat u altijd gekoppeld wordt aan de juiste persoon en de zaken netjes worden afgehandeld. Ze bewaakt daarnaast de kwaliteitszorg van de opdrachten.

Opdrachtgevers die met Mirelle contact hebben gehad, en ook onze freelancers, geven haar de volgende kwalificaties: snel, accuraat, altijd correct afhandelend, vriendelijk, doortastend, verstand van zaken en gericht op relatiebeheer.

U kunt Mirelle bereiken op 0615304559 via de mail: mirelle@deblijekleuter.nl